Vlotterdrinkbakken

Als professioneel veehouder zijn we doordrongen van het belang van fris, schoon en eenvoudig toegankelijk drinkwater.JFC kunststof weidedrinkbakken worden al meer dan 25 jaar door boeren door heel Europa gebruikt. In samenspraak met landbouwvoorlichters en te luisteren naar boeren en paardenhouders heeft JFC een groot assortiment weidedrinkbakken ontwikkeld voor vrijwel iedere diersoort.
De Polyethyleen drinkbakken zijn sterk en kunnen tegen een stootje. Het gebruikt materiaal voor onze troggen is UV bestendig en geschikt voor zowel binnen als buiten.  Wij leveren een groot assortiment drinkbakken voor melkvee, runderen, paarden, schapen en kleinvee in verschillende vormen en uitvoeringen met een inhoud van 50 tot 1590 liter .

Keuze uit twee vlotters,
Wij bieden u de keuze uit twee soorten vlotter de standaard messing vlotter en de Fast Fill kunststof vlotter.

Beide types zijn in een speciaal plastic compartiment gemonteerd waardoor ze eenvoudig toegankelijk zijn voor onderhoud.
Vlotterdrinkbakken met een standaard vlotter zijn geschikt voor alle diersoorten. Voor de melkveehouderij en grotere groepen dieren is de Fast Fill vlotter met een capaciteit tot 175 l/min ontwikkeld.

  standaard vlotter Fast Fill vlotter
materiaal messing kunststof
aansluiting 3/4" buitendraad 3/4" buitendraad
capaciteit 10 - 30 l/min 170 l/min

nu tot 25% korting op JFC vlotterdrinkbakken voor paarden en runderen

18 artikel(en) gevonden in 'Vlotterdrinkbakken'

Van hoog naar laag sorteren
18 artikel(en) gevonden in 'Vlotterdrinkbakken'

Van hoog naar laag sorteren